AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Karşıyaka İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE VE KATILIM SAĞLAYAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

3-D SINIFININ YAPTIĞI YAPAY VE DOĞAL ÇEVRE PROJELERİ SERGİLENDİ.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Programı velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz bünyesinde yapılan İSTİKLAL MARŞI'NI EZBERE GÜZEL OKUMA YARIŞMASI birincilerimiz yarışma komisyonumuz tarafından belirlenmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

1. OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ:

1.      Sınıflar : 1/A sınıfından Zümra AKSEKİ

2.      Sınıflar : 2/D sınıfından Buğlem AVCI

3.      Sınıflar : 3/B sııfından Berre Sultan ŞAHİN

4.      Sınıflar : 4/A sınıfından Zeynep Ela KAYGISIZ

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Anahtar Sözcüklerle Hikaye Anlatma Yarışması’nda 4/A sınıfı öğrencisi Zeynep Ela KAYGISIZ yarışma komisyonu tarafından birinci seçilmiştir. Öğrenci ve öğretmenimizi tebrik eder, yarışmaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Sözlük Tasarımı Yarışma sonuçları belli oldu. Okulumuz 2-B sınıfı öğrencisi Abdullah KİRKİT yarışmada birinci olmuştur. Birinci olan öğrencimizi tebrik ediyoruz. Katılım sağlayan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Lösemili çocuklar haftası kapsamında tüm Türkiye'de gerçekleştirilen farkındalık etkinliğine Karşıyaka İlkokulu olarak destek olduk.

Kas

Okulumuzda AFAD personeli tarafından verilen deprem ve yangına müdahale eğitimlerinin ardından tatbikat gerçekleştirildi. Deprem tahliye ve yangına müdahale tatbikatımız başarıyla tamamlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, programa katılarak CUMHURİYET COŞKUSUNU bizimle yaşayan velilerimize teşekkür ederiz. NİCE YÜZYILLARA!

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.